paw

Eläimet

Kaksi iäkästä walesinponia, Zorana ja Queen of Sheba. Suomenhevoset Josephina, Minttu ja Nuppu. Omat kissat Hertta ja Tuikku. Meillä on myös Teuvan löytöeläinhoitola, jossa usein kissoja ja koiria.

Zorana "Zorkku"

Zorana tuotiin meille Ruotsista pienenä varsana 1980-luvun puolivälissä. Nyt tämä 31-vuotias, lukemattomien ratsastusleirien veteraani viettää ansaittuja eläkepäiviä. Luonteeltaan Zorana on erittäin rauhallinen ja kiltti. Se on myös iästään huolimatta hyvin pirteä ja liikkuu yhä kuin rasvattu salama. Zorkulla on yksi varsa, Queen of Sheba.

Zorana

Hertta

Hertta on talon vanhin kissa ja ollut meillä jo yli 10 vuotta. Tullessaan aikanaan löytöeläimenä taloon se oli villi ja sähisi kaikille, eikä kukaan halunnut ottaa sitä. Vähitellen se kuitenkin tottui meihin ja päätimme jättää sen tallikissaksi. Yllättäen Hertasta tulikin erittäin seurallinen ja sydämellinen kissa. Nyt sillä on seuranaan löytöeläimenä tullut Tuikku.

Hertta

Kotivalo "Tuikku"

Tallillamme pari vuotta poukkoillut Tuikku on villikissan pentu. Tuikku on ystävällinen kissa mutta myös melko arka. Se tulee mielellään näyttäytymään vieraille mutta ei yleensä anna ottaa kiinni vaan livahtaa piiloon.

Tuikku

Kodittomat

Tällä hetkellä meillä ei ole kodittomia eläimiä.